Vi trenger din hjelp - Stokkanbakken

Vi trenger din hjelp

Bakken er nypreparert, og vi er klare for det som helt sikkert blir en knall sesong. For at vi skal få dette til å bli et så bra tilbud i lokalmiljøet som mulig trenger vi noen som kan hjelpe oss litt...

Så kan du tenke deg å hjelpe til noen ganger i løpet av vinteren ønsker vi å høre fra deg.

Det hele er egentlig veldig enkelt;

• I kiosken trenger vi noen som kan betjene denne. Da handler det om å varme pølser, steke vafler, selge heiskort og annet vi kan tilby.
  • Heisvaktene sørger rett og slett for at heisene går både i slalombakken og rullebåndet i barneområdet, og hjelper de som ønsker det med å komme på heisen. For å ivareta sikkerheten gi vi et kort kurs, og dette tar vi en ettermiddag/kveld som passer best mulig.

Om du bare kan en gang eller to i løpet av hele sesongen så er det mye mer enn ingenting.

Som Vømmøl Spellmannslag ville sagt: Det e itjnå som kjem tå sæ sjøl :) Men om du vil hjelpe oss, så skal vi sammen skape en flott arena for lek og moro i Stokkanbakken!

Vi håper du kan tenke deg å hjelpe oss med å holde bakken åpen. Send en mail til post@stokkanbakken.no med kontaktopplysninger, så gleder vi oss til å høre fra deg. Det er garantert mange som vil være takknemlig om du kan tenke deg å hjelpe til litt.

Stokkanbakken stengt inntil videre

15.02.2019

Vi må stenge Stokkanbakken inntil videre.

05.02.2019

26.03.2018

Styret viser til innkalling til årsmøte av 14. mars 2018. Årsmøtet avholdes 5. april kl 18:00 i varmestua / kiosken i Stokkanbakken.

Styret i Stokkan Alpinklubb

Her finner du en oversikt over de som sitter i styret.

Da er kiosken åpen - kom og kjøp vaffel med løk!

Her finner du åpningstidene for 2019-sesongen.

Heiskort/Priser

Her finner du priser for heiskort og medlemskap for 2019-sesongen.

Barnebåndet

Heisanlegget

Stokkanbakken består av to heiser etter hverandre.

Finn veien