Vi trenger din hjelp

Bakken er nypreparert, og vi er klare for det som helt sikkert blir en knall sesong. For at vi skal få dette til å bli et så bra tilbud i lokalmiljøet som mulig trenger vi noen som kan hjelpe oss litt...

Så kan du tenke deg å hjelpe til noen ganger i løpet av vinteren ønsker vi å høre fra deg.

Det hele er egentlig veldig enkelt;

• I kiosken trenger vi noen som kan betjene denne. Da handler det om å varme pølser, steke vafler, selge heiskort og annet vi kan tilby.
  • Heisvaktene sørger rett og slett for at heisene går både i slalombakken og rullebåndet i barneområdet, og hjelper de som ønsker det med å komme på heisen. For å ivareta sikkerheten gi vi et kort kurs, og dette tar vi en ettermiddag/kveld som passer best mulig.

Om du bare kan en gang eller to i løpet av hele sesongen så er det mye mer enn ingenting.

Som Vømmøl Spellmannslag ville sagt: Det e itjnå som kjem tå sæ sjøl :) Men om du vil hjelpe oss, så skal vi sammen skape en flott arena for lek og moro i Stokkanbakken!

Vi håper du kan tenke deg å hjelpe oss med å holde bakken åpen. Send en mail til post@stokkanbakken.no med kontaktopplysninger, så gleder vi oss til å høre fra deg. Det er garantert mange som vil være takknemlig om du kan tenke deg å hjelpe til litt.

Velkommen inn i kiosken

Kiosk / Varmestue

Vi har kiosk og varmestue åpen i bakkens åpningstid. Velkommen inn!

Vår sponsor

Finn veien