Litt om oss

Velkommen til Stokkanbakken!

Stokkan Alpinklubb står bak driften av slalåmbakken for at du skal ha et rimelig og sentrumsnært alternativ på østsiden av Trondheim. Slalåmbakken er drømmeplassen for barn, ungdom og voksne. Vi som sørger for å holde bakken åpen er en gjeng frivillige som mer enn gjerne bruker litt av vår tid på at du skal kunne leke deg i en slalåmbakke i nærområdet.

Vi i Stokkan Alpinklubb håper du har lyst til å ta med deg familie og venner til Stokkanbakken. Velkommen skal dere være!

2018-sesongen har følgende åpningstider:

• Torsdager 17:00 til 20:00
  • Søndager 12:00 til 16:00

Vi tar forbehold om endringer på kort varsel, og ber alle om å følge oss på Facebook for å holde seg oppdatert på eventuelle endringer.

Bakken / Heisanlegget

Stokkanbakken består av to heiser etter hverandre, og fra 2017-sesonger er også øverste heis satt i stand for å gi mulighet til å bruke hele anlegget. Bakken er ikke så lang, men tilbyr varierte muligheter både med ski og brett. Bakken har både rails og hopp, så det er mange muligheter for lek og moro.

I 2016 etablerte vi et eget område med rullebånd for de minste. Dette tilbudet er gratis, så her er masse muligheter for lek og moro!

Heiskort/Priser

Bakken drives av Stokkan Alpinklubb, og vi ønsker så mange medlemmer som mulig for at vi skal klare å gi et så godt tilbud som mulig. Prisen for heiskort er 50,- for medlemmer og 80,- for ikke-medlemmer. Det er lik pris for voksne og barn. For sesongen Vår ’18 tilbyr vi ikke sesongkort.

Prisen for medlemsskap er 150,- for enkeltmedlem og 250,- for familiemedlemsskap pr år. Vi er organisert i Norges Idrettsforbund, og medlemskap organiseres derfor gjennom minidrett.no. Vi hjelper gjerne med praktiske detaljer for innmelding.

Bruk av rullebåndet er gratis.

Kiosk / Varmestue / Gapahuk

Vår kiosk og varmestue er åpen i samme tidsrom som heisen. Ta deg gjerne en pause fra bakken og kom innom for nystekte vafler eller en pølse.

Det er flott utsikt over bakken, så foreldre må gjerne komme for en hyggelig prat og en kopp kaffe eller to mens barna er i bakken.

I 2016 satte vi opp en gapahuk med bålpanne som er til fri benyttelse! Gapahuken er strategisk plassert ved rullebåndet, så det er god utsikt til både barneområdet og slalåmbakken.

Parkering

Det er parkeringsplass rett ved avkjørselen fra Jonsvannsveien, og derfra er det et par hundre meter å gå inn til slalåmbakken. Parkeringskapasiteten er dessverre ikke så stor, så vi henstiller alle til å parkere slik at det blir plass til flest mulig.

Transport / Buss

ATBs rute 18 kjører rett forbi bakken. Fra sentrum heter bussholdeplassen "Tjønnlia", og da er du rett ved parkeringsplassen og stien som fører inn til slalåmbakken. Fra Vikåsen mot sentrum er holdeplassen "Sæterbakken". Se rutetabell under nyttige linker for rutetider.

Rune Haukås
Leder Stokkan Alpinklubb