Vi gjør Korona-tilpasninger i 2021-sesongen

Vi er endelig i gang!

Snøen er her, men det er jo dessverre også Koronaviruset, så vi må gjøre noen tilpasninger til årets sesong her i Stokkanbakken. Vi har gjort vårt beste for å kombinere nasjonale retningslinjer med de som gjelder for Trondheim kommune slik at vi alle skal ha det artig, men så trygt som mulig.

Før du besøker Stokkanbakken ber vi deg om å vurdere dette:

• Føler du deg syk?
  • Er du i karantene?

I tilfelle skal du følge gjeldende smittevernregler og holde deg hjemme.

Vi kan ikke la være å gjenta de oppfordringene du nok har lest og hørt utallige ganger det siste året:

• Vask hendene ofte og grundig - bruk antibac når det er tilgjengelig
  • Host i albuekroken
  • Hold minst en meter avstand

Smittesporing

Vi benytter en løsning fra Norges Idrettsforbund for registrering av besøkende. Vi ber om at du benytter denne, og du finner QR-kode omkring i anlegget.

Heiskort

Inntil videre tilbyr vi heiskort KUN gjennom Vipps. Prisen er 50,- for medlemmer, og 80,- for ikke-medlemmer. Vippsnr er 65 67 30. Det er lik pris for voksne og barn. Det er gratis om dere kun skal benytte barnebåndet. Årets medlemsavgift er ikke sendt ut, men om dere ønsker å være medlemmer velger dere medlemspris. Dette er tillitsbasert :)

Toalett

Toalettet er åpent. Vi ber om at dere følger oppslag på toalettet for desinfisering.

Varmestue/Kiosk

Denne er dessverre ikke åpen. Vi jobber med å avklare om vi kan få til kiosksalg etter hvert, men vi må være trygge på at vi klarer å ivareta smittevernet til alle dere som besøker bakken før dette kan gjøres.

Hold avstand

Vi må alle hjelpe hverandre til å holde avstand. Dette gjelder spesielt i heiskøen hvor det er lett å bli distrahert – Ha en stavlengdes avstand til alle utenfor din egen familie/kohort. Bruk votter/hansker i heisen.

Plussgradene får snøen i Stokkanbakken til å gjemme seg på ukjent sted.

Bakken stenges i påvente av mer snø

Plussgradene får snøen i Stokkanbakken til å gjemme seg på ukjent sted.

Nå gjelder det å holde ut - Alt blir bra!

Hjelp oss med smittesporing

Hjelp oss gjennom pandemien ved å registrere ditt besøk.