Også vi i Stokkanklubben vet å utnytte Valentines-dagen.

I ånden om å ta vare på våre minste, så har vi fått til et tilbud på ryggskinne i samarbeid med Boardshop. Det dreier seg om en ryggskinne av merket Demon, og tilbudet er kun tilgjengelig i en størrelse. Den skal passe i alderen 6-9 år. (Vi har prøvd på både 6-åring og 9-åring).

Denne kan dere få kjøpe for 299,-

Det er på ingen måte noe kjøpepress, men om noen ønsker å kjøpe, så finnes den altså tilgjengelig i et begrenset antall (til lageret er tomt).

Dere kan kjøpe denne i Boardshops butikk på Lade, ved å henvise til tilbud fra Stokkan Alpinklubb. Så med dette ønsker vi alle en trygg vinter