UUUÆÆÆ! Snøen i bakken smelter!!!!

Neida, den gjør jo ikke det. Det er tvert imot en helt fantastisk værmelding for i morgen, noen minus og SOL, SOL SOL... Vi er en gjeng som er klare for en søndag i kiosk og heis, så kan dere rett og slett nyte dagen.

(Åpent fra 12:00 til 16:00)

Parkeringskapasiteten er ikke helt topp, men Teknobygg som jobber med å anlegge nytt boligområde der oppe har vært så elskverdige å la oss parkere på anleggsvei/område, men vi har en klar oppfordring: Ikke parker på privat eiendom, og ikke steng fremkommeligheten slik at det ikke går an å komme frem. Dette er veldig viktig så vi kan fortsette gleden over et sånt tilbud! Vi har ikke kapasitet til å ha parkeringsvakter, så alle bes om å vise best mulig hensyn.

Hjertelig velkommen - liten og stor!