Treffes vi i Stokkanbakken i morgen?

Månen tøffer seg mot en skyfri lørdagskveld, og da passer det vel helt topp og si at vi treffes i Stokkanbakken i morgen?!? Selv om vi gjerne vil ha enda flere til å hjelpe oss som frivillig, så er floken for i morgen løst.

En herlig gjeng er klare for å holde åpent både heis og kiosk i morgen fra 12:00 til 16:00, så oppfordringen er klar: Hjertelig velkommen til både små og store føtter!

PS! Om noen voksne kan tenke seg å være heisvakt på et tidspunkt må man gjennom en obligatorisk opplæring. Vi tar en ny runde med dette omkring kl 13 i morgen. Da er det i tilfelle bare å komme til varmestua omkring da.