Treffes vi i Stokkanbakken i morgen? - Stokkanbakken

Treffes vi i Stokkanbakken i morgen?

Månen tøffer seg mot en skyfri lørdagskveld, og da passer det vel helt topp og si at vi treffes i Stokkanbakken i morgen?!? Selv om vi gjerne vil ha enda flere til å hjelpe oss som frivillig, så er floken for i morgen løst.

En herlig gjeng er klare for å holde åpent både heis og kiosk i morgen fra 12:00 til 16:00, så oppfordringen er klar: Hjertelig velkommen til både små og store føtter!

PS! Om noen voksne kan tenke seg å være heisvakt på et tidspunkt må man gjennom en obligatorisk opplæring. Vi tar en ny runde med dette omkring kl 13 i morgen. Da er det i tilfelle bare å komme til varmestua omkring da.

Stokkanbakken stengt for sesongen

20.03.2019

Våren virker å ha kommet til Trondheim, og med det også uungåelig regn og snøsmelting.

19.03.2019

01.03.2019

05.02.2019

I morgen blir det en ny knall dag i bakken

24.02.2018

I morgen er det søndag, og det blir en knall dag i Stokkanbakken!

Woooodidooo!

15.02.2018

Man kan sette poteter i snøen, men har lite igjen for det. Så kloke ord kan bare bety en ting; Vi har noe mer å fortelle.

14.02.2018

I ånden om å ta vare på våre minste, så har vi fått til et tilbud på ryggskinne i samarbeid med Boardshop.