Stokkanbakken-da'n 2018

På søndag (11. mars - Fra 12.00 til 16.00) er det årets happening - "Stokkanbakken-da'n" og dette må du få med deg. Hør bare her;

• Gratis heis for alle!
  • Både voksne og barn får ett lodd hver, og det blir trekning av mange flotte premier fra en rekke sponsorer som har hjulpet oss!
  • Vi prepper en liten langrennsløype til de minste og stikker ut en slalomløype for de som ønsker å prøve seg!
  • Vår egen Stokkanbakken-da'n medalje til alle barn!
  • Gratis kaffe!

Kanskje blir det andre overraskelser også...

Erik Bye skrev en gang "Dagen i dag - den kan bli vår beste dag!", og det kunne godt handlet om Stokkanbakken-da'n. På søndag skal alle rett og slett ha en topp dag.

I anledningen dagen flytter vi kiosken ut. Alt det vi nevnte over er gratis, men har du lyst til å støtte oss må du gjerne bruke noen kroner i kiosken.

Vi fyrer opp grillen og tilbyr hamburger eller pølse til 25,-
Vaffelpressene blir med ut, og det samme gjør vårt øvrige kioskutvalg med fornuftige priser.

Parkering kan bli en utfordring, men ta gjerne en titt på denne siden for å se hvor parkeringsområdene er plassert. Blir det trangt ber vi dere om å ta hensyn så vanlig ferdsel ikke blir hindret, og alternativ om alt er fullt, er å parkere på Stokkanbakken Skole. Det blir noe lengre å gå, men stopp gjerne for å slippe av passasjerer og utstyr.

Vi lader høyttaleren med god musikk og fyller Stokkanbakken med glade folk - Sånt blir det topp stemning av, så da kommer det helt sikkert til å bli VÅR BESTE DAG!