Snowboardkurs

Lyst til å lære å stå på snowboard?? Kanskje fikk du eller noen andre i familien et snowboard, men uten noen videre opplæring?

Vi har gleden av å tilby nybegynnerkurs i snowboard! Over 2 ettermiddager kommer det 4 instruktører fra Trondheim Snowboardklubb til bakken vår - sprekkfulle av iver etter å lære bort sine ferdigheter!
Eller kanskje er du en av dem som har lyst til å lære, men ikke noe brett å lære på? Fortvil ikke, våre eminente eksperter tar med seg 5-6 komplette snowboardpakker som kan lånes mens kurset pågår.
Interessert? Bra!

Praktiske detaljer må vi jo innom, så det er som følger:
  • Kurset går over 2 ettermiddager - 17. og 18. januar fra 17:30 til 19:30 i Stokkanbakken.
  • Kapasiteten er 15-20 personer, og påmelding er bindende. (Blir du på et tidspunkt forhindret fra å delta ber vi deg om å si ifra slik at vi eventuelt kan ta med noen fra venteliste.)
  • Kurset koster kun 300,- pr person, og man må være medlem i Stokkan Alpinklubb. Er du ikke medlem ordner du enkelt det på denne siden.
  • Hvem er dette for tenker du kanskje? Jo kurset passer for alle mellom 6 og 60 år, men er det noen under 6 år kan disse få delta sammen med foresatte.

Vi er fulle av iver og enormt stolte av å tilby noe så kult som dette i samarbeid med Trondheim Snowboardklubb! Det er rett og slett førstemann til mølla, og påmelding skjer ved å sende mail til post@stokkanbakken.no.
(Blir det fullt lager vi en venteliste om noen må trekke seg.)

Det er nå fullt på kurset, men man kan få stå på venteliste om det skulle bli avbestillinger.

Hjertelig velkommen!

Her finner du oss