Kanskje har det aldri vært så mye spennende som skjer i Stokkanbakken;

• I morgen (onsdag 13/3) blir det slalomkurs/trening!

Høres dette spennende ut for deg eller noen andre i familien?
Det er ingen spesielle krav til ferdigheter eller alder. Du/Den som deltar bør få til å ta heisen opp, men utover dette handler det om at vi ønsker å gi skiglede og noen nye ferdigheter til de som har lyst på litt mer organisert kjøring enn det som er mulig i bakkens ordinære åpningstider.

Pris
Det koster 100,- kroner. På grunn av vår begrensede kapasitet og for å holde prisen nede, er det KUN mulig å betale med Vipps. Dette inkluderer heiskort og kurset/treningen. Vis mobilkvitteringen til instruktørene.

• Det er et krav at deltaker er medlem i Stokkan Alpinklubb - Det er derimot ikke nødvendig å ta med dokumentasjon på dette på kursene / treningene.

Utstyr
Den enkelte må stille med eget slalåmutstyr, da vi ikke har utleie. Dersom noen mangler hjelm, har vi noen som kan lånes gratis fra gang til gang.

Onsdag 13.03 fra 17.30 til 19.00
Følg oss på facebook for å være oppdatert på eventuelle endringer.

Kanskje kan dette være startskuddet for en fremtidig aktiv alpinkjører? Vi gleder oss uansett fremtidige ambisjoner til noen trivelige ettermiddager i Stokkanbakken!