Nå er det er hvitt over alt!! - Stokkanbakken

Nå er det er hvitt over alt!

Skulle hatt et øyeblikksbilde fra bakken å vise dere nå, men det er hvitt over alt.
Det er vanskelig å vite når det blir nok snø til å teste bakken, men for å korte ventetiden benytter vi anledningen til å fortelle at vi håper dere ønsker å være medlemmer i Stokkan Alpinklubb. Har nettopp sendt ut kontingenten for 2018, men om dere ikke har fått denne, og kan tenke dere å være medlemmer, så er det bare å følge linken.

Stokkanbakken stengt for sesongen

20.03.2019

Våren virker å ha kommet til Trondheim, og med det også uungåelig regn og snøsmelting.

19.03.2019

01.03.2019

05.02.2019

I morgen blir det en ny knall dag i bakken

24.02.2018

I morgen er det søndag, og det blir en knall dag i Stokkanbakken!

Woooodidooo!

15.02.2018

Man kan sette poteter i snøen, men har lite igjen for det. Så kloke ord kan bare bety en ting; Vi har noe mer å fortelle.

14.02.2018

I ånden om å ta vare på våre minste, så har vi fått til et tilbud på ryggskinne i samarbeid med Boardshop.