Nå blir det rock ‘n roll i bakken! - Stokkanbakken

Nå blir det rock ‘n roll i bakken!

Du trenger ikke å være med på VM for å stå på ski - Vi har preppa bakken enda en gang, og kan glede dere med denne beskjeden; Vi åpner bakken fra onsdag!

Dette blir SÅÅ bra!!

Planen er å ha samme åpningstider som i fjor, altså onsdager og søndager. Et forutsetning er derimot at flest mulig blir med for å hjelpe oss - se innlegget om at vi trenger frivillige.

Ellers er sikkert mange klar over at parkeringskapasiteten er en utfordring. Vi jobber med å løse dette, og kommer tilbake så snart vi har info å komme med.

Stokkanbakken stengt for sesongen

20.03.2019

Våren virker å ha kommet til Trondheim, og med det også uungåelig regn og snøsmelting.

19.03.2019

01.03.2019

05.02.2019

I morgen blir det en ny knall dag i bakken

24.02.2018

I morgen er det søndag, og det blir en knall dag i Stokkanbakken!

Woooodidooo!

15.02.2018

Man kan sette poteter i snøen, men har lite igjen for det. Så kloke ord kan bare bety en ting; Vi har noe mer å fortelle.

14.02.2018

I ånden om å ta vare på våre minste, så har vi fått til et tilbud på ryggskinne i samarbeid med Boardshop.