Nå blir det rock ‘n roll i bakken!

Du trenger ikke å være med på VM for å stå på ski - Vi har preppa bakken enda en gang, og kan glede dere med denne beskjeden; Vi åpner bakken fra onsdag!

Dette blir SÅÅ bra!!

Planen er å ha samme åpningstider som i fjor, altså onsdager og søndager. Et forutsetning er derimot at flest mulig blir med for å hjelpe oss - se innlegget om at vi trenger frivillige.

Ellers er sikkert mange klar over at parkeringskapasiteten er en utfordring. Vi jobber med å løse dette, og kommer tilbake så snart vi har info å komme med.