"Folkens jeg kommer med nyheter" - Stokkanbakken

"Folkens jeg kommer med nyheter"

Jeg må be om absolutt stillhet. Ventetida er over; Det kommer til å falle snø i natt"

Flere har ønsket seg mer snø, og da ordner vi naturligvis det.

Har også viktig info å komme med - Det er planleggingsdag i skoler og barnehager på fredag, og dette gir kanskje en langhelg for mange. Vi har derfor følgende åpningstider denne uken:

• Torsdag (25/1) er åpent som vanlig 17:00 til 20:00
  • Fredag (26/1) byr vi på et par timer GRATIS kjøring for de som ønsker. Fra 12:00 til 14:00 går heisen, men kiosken er stengt.
  • Søndag (28/1) er helt stengt. Da tar alle frivillige en pust i bakken, så er vi klare igjen i neste uke med vanlige tider på torsdager og søndager.

Så derfor; Uansett hva du kaller det - Snøvær, Ole Brumm-vær eller julestemning som lander på lua - Dette blir en tvers gjennom herlig sesong i Stokkanbakken!

Stokkanbakken stengt for sesongen

20.03.2019

Våren virker å ha kommet til Trondheim, og med det også uungåelig regn og snøsmelting.

19.03.2019

01.03.2019

05.02.2019

I morgen blir det en ny knall dag i bakken

24.02.2018

I morgen er det søndag, og det blir en knall dag i Stokkanbakken!

Woooodidooo!

15.02.2018

Man kan sette poteter i snøen, men har lite igjen for det. Så kloke ord kan bare bety en ting; Vi har noe mer å fortelle.

14.02.2018

I ånden om å ta vare på våre minste, så har vi fått til et tilbud på ryggskinne i samarbeid med Boardshop.