"Folkens jeg kommer med nyheter"

Jeg må be om absolutt stillhet. Ventetida er over; Det kommer til å falle snø i natt"

Flere har ønsket seg mer snø, og da ordner vi naturligvis det.

Har også viktig info å komme med - Det er planleggingsdag i skoler og barnehager på fredag, og dette gir kanskje en langhelg for mange. Vi har derfor følgende åpningstider denne uken:

• Torsdag (25/1) er åpent som vanlig 17:00 til 20:00
  • Fredag (26/1) byr vi på et par timer GRATIS kjøring for de som ønsker. Fra 12:00 til 14:00 går heisen, men kiosken er stengt.
  • Søndag (28/1) er helt stengt. Da tar alle frivillige en pust i bakken, så er vi klare igjen i neste uke med vanlige tider på torsdager og søndager.

Så derfor; Uansett hva du kaller det - Snøvær, Ole Brumm-vær eller julestemning som lander på lua - Dette blir en tvers gjennom herlig sesong i Stokkanbakken!