At det går ann å ha så bra vær!

Dette blir det pudderføre av!

Men når det er sagt så er det noe annet vi vil bringe på banen;

Entusiasmen for bakken er bedre enn på laang tid, og da synes vi det er naturlig å gi tilbake til dere. Vi planlegger derfor en dag litt utenom det vanlige, men da må vi fri til dere: Har du eller kjenner du noen som har ting som kan brukes som premie/gave til liten eller stor? Antall er opptil den som vil gi, og vi spesifiserer ikke noe, så kan den enkelte som har noe å bidra med være i førersetet.

PS! Har du noe, så ta kontakt via en direktemelding/personlig melding så vi beholder litt mystikk og spenning rundt hva disse planene kan bli til.

Vi gleder oss som småunger på lille julaften, og håper det finnes noen der ute som vil bidra til at vi alle får en dag i bakken som kan gå inn i minneboken.

(Den observante som lurer på når det er meningen at denne dagen skal være må vente i spenning litt til...)