Plussgradene får snøen i Stokkanbakken til å gjemme seg på ukjent sted.

Bakken stenges i påvente av mer snø

Deilig påskevær er sjelden feil, men nå er vi dessverre kommet dit at for mye av snøen i Stokkanbakken har smeltet til at vi kan holde åpent. At vinteren i Trondheim skal være over i midten av februar har vi liten tro på, så vi sier på ingen som helst måte takk for i år... Følg oss gjerne på Facebook, så holder du deg enkelt oppdatert på nyheter fra oss.

Inntil da ønsker vi alle en fortreffelig vinterferie, så sees vi snart igjen i bakken!

Vi gjør Korona-tilpasninger i 2021-sesongen

Vi er endelig i gang!

Snøen er her, men det er jo dessverre også Koronaviruset, så vi må gjøre noen tilpasninger til årets sesong her i Stokkanbakken.

Nå gjelder det å holde ut - Alt blir bra!

Hjelp oss med smittesporing

Hjelp oss gjennom pandemien ved å registrere ditt besøk.