Nå gjelder det å holde ut - Alt blir bra!

Hjelp oss med smittesporing

Vi benytter en løsning fra Norges Idrettsforbund for registrering av besøkende. Vi ber om at du benytter denne, og du finner QR-kode omkring i anlegget, samt rett nedenfor her.

Plussgradene får snøen i Stokkanbakken til å gjemme seg på ukjent sted.

Bakken stenges i påvente av mer snø

Plussgradene får snøen i Stokkanbakken til å gjemme seg på ukjent sted.

Vi gjør Korona-tilpasninger i 2021-sesongen

Vi er endelig i gang!

Snøen er her, men det er jo dessverre også Koronaviruset, så vi må gjøre noen tilpasninger til årets sesong her i Stokkanbakken.

Vår sponsor

Finn veien