Flott steming for liten og stor
    Magiske stunder og godt vennskap

Siste nytt fra bakken

Hold deg oppdatert på det siste, selv om vi er et lite anlegg har vi stadig noe å fortelle. Kanskje nå vi gjøre en endring i åpningstidene, eller kanskje har vi gjort noe helt nytt og spennende? Vår "newsdesk" er på alerten hele tiden for å gi deg det siste av aktuell informasjon om Stokkanbakken.

Stokkanbakken stengt for sesongen

20.03.2019

Våren virker å ha kommet til Trondheim, og med det også uungåelig regn og snøsmelting.

19.03.2019

01.03.2019

05.02.2019

I morgen blir det en ny knall dag i bakken

24.02.2018

I morgen er det søndag, og det blir en knall dag i Stokkanbakken!

Woooodidooo!

15.02.2018

Man kan sette poteter i snøen, men har lite igjen for det. Så kloke ord kan bare bety en ting; Vi har noe mer å fortelle.

14.02.2018

I ånden om å ta vare på våre minste, så har vi fått til et tilbud på ryggskinne i samarbeid med Boardshop.